Martine trouwt

'jullie moment'

Hét moment waarop je elkaars hand vasthoudt, elkaar diep in de ogen kijkt en JA tegen elkaar zegt. Hoe ziet jullie droommoment eruit? Wie zijn erbij? Waar staan jullie? En wie begeleidt jullie ceremonie? Wie vraagt jullie JA-woord?

Natuurlijk wil je dat jullie huwelijksceremonie onvergetelijk wordt. En dat jullie trouwen op een manier die bij jullie past. Op je eigen gewenste locatie en met je zelf gekozen trouwambtenaar.

Gelukkig is er tegenwoordig heel veel mogelijk. Ik help je graag om treffend te trouwen, zodat jouw gasten na afloop zeggen “Ja, dat was nou typisch het bruidspaar!”.

Sanne Popijus

Wat verbindt jullie?

De liefde natuurlijk! Maar breng dat maar eens goed onder woorden. Dat valt niet altijd mee. Als je bewust moet omschrijven wat je voor de ander voelt, is dat soms moeilijk in woorden uit te drukken. Ik help je graag jouw gevoelens voor de allerliefste te verwoorden. Door samen in gesprek te gaan, zoeken we uit wat het nou precies is, wat jullie verbindt. Dat wordt de rode draad van jullie trouwceremonie: jullie eigen liefdesverhaal! Het mooiste en meest unieke verhaal dat er is.

 

 Martine trouwt

Bruidsparen in liefde verbinden, is voor mij het mooiste om te doen. En samen liefdevolle herinneringen voor later maken, is ontzettend dankbaar ‘werk’. Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (ook wel liefdevol ‘trouwmevrouw’ genoemd) en als ceremoniespreker is het iedere keer weer een feest om bruidsparen te ontmoeten en hun ceremonie te begeleiden. Vooral het verwoorden van hun liefdesverhaal blijft speciaal. Een verhaal dat wellicht niet altijd over rozen ging of gaat, maar dat wel zoals het leven is. Ook dat mag in de ceremonie worden benoemd.

Maatwerk ceremonie

Mijn trouwceremonies worden getypeerd als informeel, betrokken, relaxt, maar bovenal persoonlijk. Want iedere keer weet ik het bruidspaar te vangen in ‘treffende woorden’. Mijn empathisch vermogen en mijn inlevingsgevoel helpen mij daarbij. Een maatwerk trouwcadeautje, dat je aan het einde van de ceremonie krijgt en dat past bij wie jullie als stel zijn, is dan ook vaak net die extra herinnering aan jullie moment.  

Ik ben dan ook heel benieuwd naar jullie verhaal. Ben jij nieuwsgierig naar mij? Voor meer informatie, zie actuele nieuwsberichten op trouwnieuws, bekijk recensies, bekijk mijn tarieven, of neem direct contact met me op!