Martine viert

Geboorteviering

Wil je bewust stilstaan bij de geboorte van je kindje? Bij het feit dat jullie ouders zijn geworden?

Dat jullie eigen ouders nu (voor het eerst) grootouders zijn? Of dat jullie eerste kindje nu grote broer of grote zus is geworden?

Denk dan eens aan een geboorteviering of een welkomstceremonie!

 

kinderhand

Welkomstceremonie

Bewust even stilstaan bij alle veranderingen....tijdens een welkomstceremonie kan dat.
Met lieve woorden, wensen voor de toekomst, een betekenisvolle handeling, muziek en natuurlijk een hapje en een drankje heten we je kindje van harte welkom. Daarbij kunnen we ook aandacht besteden aan personen die voor jullie gezin belangrijk zijn, zoals opa en oma of een 'peter en meter'. 

Je kindje welkom heten, kan op elke gewenste locatie: van je eigen huiskamer, tot achtertuin of je favoriete horecagelegenheid. En natuurlijk kies je zelf een geschikt moment: vlak na de bevalling (in combinatie met een kraamfeest / babyborrel) of op een later tijdstip, als je kindje al wat ouder is.

Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn.

martine viert

'BELLYBLESSING' / BABYSHOWER

Wil je voor de geboorte van je kindje als aanstaande moeder een gezellig moment met je vriendinnen?
Denk dan eens aan de invulling van je 'babyshower' met een 'bellyblessing', waarin we jou en je baby een voorspoedige bevalling wensen.

Meer weten? Neem dan contact met me op!

Omdat een geboorteviering nog redelijk onbekend is, heb ik een speciaal actietarief. Voor € 150,- (inclusief BTW) begeleid ik met liefde je welkomstceremonie! Deze actie is geldig tot 1 juli 2017.