Martine Wolfs

Over mij

Mijn naam is Martine Wolfs (oktober 1972). Mijn wieg stond in Maastricht, waar ik ook ben opgegroeid. Op mijn 18de ben ik aan de andere kant van het land 'Beleid en bestuur in Internationale Organisaties' gaan studeren. In Groningen leerde ik mijn man kennen en in 2004 zijn we getrouwd. Inmiddels zijn we de ouders van een mooie dochter en zoon.

 

Jarenlang heb ik bij verschillende gemeenten als communicatieadviseur gewerkt. In mei 2016 heb ik echter mijn hart gevolgd en gekozen om me volledig te focussen op mijn werkzaamheden als ceremoniebegeleider, - spreker en schrijver. Alle aandacht is nu voor Levensmoment en mijn gezin. Bij mijn afscheid van de gemeente Dongen kreeg ik van mijn communicatiecollega's dit mooie canvas cadeau. Elk schildje staat voor een karaktereigenschap van mij. Het geeft in één oogopslag weer wie ik ben en waar ik voor sta.

Ik ben een echt 'mensen-mens'en ik vind het mooi om met mensen in gesprek te gaan om hun levensverhaal te horen en op te tekenen. 

Kiezen jullie voor mij als ceremoniebegeleider, dan kies je voor een super enthousiasteling. Ik ben betrokken, dienstbaar (met oog voor detail), positief, flexibel, creatief en spiritueel.

Wil je meer weten over mijn loopbaan en de verschillende functies die ik heb bekleed? Kijk dan op mijn LinkedIn-profiel.

Wil je in gesprek? Neem dan contact met mij op.